PUBLICITAT

La conscienciació amb el càncer de mama

Una de les coses més maques que té l’esport és que tot i que la seva pràctica no deixa de ser un moment d’esbarjo i de desconnexió del nostre dia a dia, també en ocasions implica seriositat. És el cas de les actuacions que es fan per lluitar contra el càncer de mama. Ahir, amb la Cursa de la Dona, es va veure novament com l’esport té aquesta capacitat d’aglutinar centenars de persones per una bona causa. 
Es van aconseguir 5.500 euros per a la lluita contra aquesta malaltia que afecta tantes dones i contra la qual s’ha de seguir lluitant a través de la investigació. Els diners recollits seran destinats al grup Alba, una entitat que es dedica a donar suport a les dones afectades per aquest problema de salut que pot esdevenir en molt greu si no es tracta amb el suficient temps.
A Andorra la sensibilitat en temes similars a aquest és sempre molt alta, i la resposta dels ciutadans quan es fa una crida solidària sempre és la millor. Això és indubtable. Aquest fet de caire social ha de tenir una continuïtat en l’aspecte polític, i també en aquest sentit trobem en la majoria d’ocasions una bona predisposició a estudiar i analitzar cada situació. 
El problema rau en les paraules buides de contingut, perquè quan una persona es troba malament vol  ànims, però especialment desitja trobar solucions.
El càncer de mama és una malaltia que afecta moltes dones, i el seu tractament és llarg i costós, per això saber que un dia s’organitzaran curses solidàries i al darrere hi haurà una resposta ciutadana exemplar sempre és una bombolla d’aire per a aquells que ho estan passant malament. 
700 dones s’hi van inscriure, i es van vendre 850 samarretes. 5.500 euros de recaptació que sembla poc però és molt més que això.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT