PUBLICITAT

Hi ha molts més andorrans de l’any

E ls Castellers d’Andorra han guanyat el Premi Andorrà de l’Any. Després de dos mesos de votacions, ells s’han endut aquest reconeixement popular que és el Premi. És un reconeixement popular perquè són els ciutadans els que proposen els candidats. I és un reconeixement popular perquè són els mateixos ciutadans els que els voten.
Els Castellers d’Andorra han aconseguit una cosa francament complicada en aquest país, engrescar molta gent en molt poc temps en un projecte cultural, però també social.
A finals del 2014 els Castellers d’Andorra van aixecar el seu primer castell. Per ells, el 2015 ha estat un any de creixement constant tant en capacitat de convocatòria com en construccions cada cop més atrevides. I aquesta capacitat de convocatòria meritòria, ha aconseguit sumar a gent des dels 4 anys a la vuitantena, de nens a padrins independentment del seu origen, la classe social, la llengua o el sexe. Un projecte cultural però com dèiem de cohesió i germanor, que malgrat no ser originari d’aquestes contrades, aporta i suma molt.
Al Premi entregat ahir hi va haver tres finalistes, en Carles Perea, els Fallaires d’Andorra la Vella i la Colla Castellera. Són tres però en podrien ser centenars, perquè són moltes les persones que s’esforcen per fer d’aquest un país millor, per fer d’aquest un país més solidari, més igualitari, més just, culturalment més potent, o empresarialment més competitiu. A casa nostra, a EL PERIÒDIC D’ANDORRA, n’hem estat testimonis, i si bé és veritat que sovint els periodistes destinem més portades a les males notícies, molts dels granets de sorra que tots aquests ciutadans han anat posant, els hem anat explicant diàriament. Gràcies a tots aquests andorrans de l’any.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT