PUBLICITAT

Una jornada de normalitat a Vall Banc amb matisos

Vall Banc va obrir ahir amb total normalitat. El primer dia de cara al públic no es van produir cues de clients ni manifestacions de protesta d’afectats. Alguns perquè sabien de la presència de periodistes i van voler evitar la foto, la gran majoria perquè són conscients que poden retirar els diners quan vulguin i no tenen pressa per prendre la decisió de seguir a Vall Banc o triar una altra entitat bancària.
Uns 28.000 clients de BPA van veure ahir alliberats els seus comptes, després de 14 mesos de bloqueig.  Vall Banc ha estat adquirit pel fons JC Flores i ha rebut en les últimes setmanes els actius fora de sospita de BPA.
I si a les portes de les sucursals de Vall Banc l’ambient era de tranquil·litat, afectats per les preferents i molts clients expressaven el seu malestar barrejat amb indignació per la forma com l’AREB continua informant de les seves decisions.
La lletrada que representa la Plataforma de clients afectats per BPA expressava la queixa perquè molts clients no tenen informació dels motius perquè els seus comptes no han estat traspassats al nou banc.
D’altra banda, la decisió de l’Agència de rebaixar el percentatge de diners que els clients poden retirar dels seus comptes ha provocat sorpresa, bàsicament perquè s’ha fet amb una nota al BOPA hores abans de l’obertura de les oficines i perquè són molts pocs els que creuen que es tracta d’una fe d’errada perquè una errada d’aquestes dimensions no passa desapercebuda durant tants dies.
Molts dels clients van arribar ahir a Vall Banc sense saber de què podien disposar, i molts d’ells s’hi van apropar únicament per conèixer la seva situació i la dels seus estalvis, un fet que per a molts és indignant i que contrasta amb la jornada de normalitat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT