PUBLICITAT

Aixetes sense ni gota d’aigua a una part d’Escaldes

Malgrat que el comú fa dies que ho avisa, la força de la natura és la que és, i poc han pogut fer des de la corporació perquè la pluja de les darreres hores no afecti el subministrament de l’aigua a la parròquia.
Els cònsols han explicat, per activa i per passiva, un munt de cops quin és el problema. I tot i que la solució està en marxa, l’Administració pública és feixuga i tot va més lent que el que voldríem tots plegats. Començant pels veïns afectats, particulars però també restaurants, hotels i bars que no poden oferir als seus clients la qualitat del servei que els cal. Però alhora, aquesta situació és evident que tampoc interessa als mateixos governants, que al ser personatges públics i exposats, dies així els deu ser difícil sortir al carrer.
La qüestió és que ha passat al voltant d’un any des que Escaldes té aquest problema i la solució definitiva encara trigarà. És cert que a curt termini es poden posar pedaços, i s’hi posaran, però fins d’aquí a una bona temporada no tindrem el problema resolt.
Escaldes-Engordany és una parròquia que ha crescut molt els darrers anys. El boom immobiliari i la disponibilitat de terreny per expandir-se ha fet que el nombre d’habitatges hagi crescut ràpidament. Mentre es construïen aparcaments, equipaments esportius o culturals, el subministrament de l’aigua continua com fa anys i no s’hi ha prestat l’atenció que el temps ha fet veure que calia. És evident que els antics mandataris si no ho van prioritzar és perquè no es veia necessari, però ara ja es veu imprescindible, perquè la natura és lliure i incontrolable.
Ahir el problema del subministrament d’aigua a Escaldes era un dels temes que més preocupava a veïns i ciutadans, i també a molts hotels que no saben quines explicacions donar als seus clients.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT