PUBLICITAT

Qui ha fet més perquè aquest país sigui millor?

Andorra està vivint episodis complicats. Segurament hi ha diversos fronts oberts que marcaran el futur del país i de les futures generacions, i toca no només als polítics encarar-los per deixar un bon llegat.
Hi ha molts ciutadans que de forma més o menys pública treballa des del seu àmbit d’actuació perquè el país funcioni una mica millor. Massa sovint la societat en conjunt viu aliena a l’actualitat i se’n despreocupa del que passa, deixant en mans dels polític o dels gestors públics les decisions que ens afecten a tots. Però hi ha persones que s’impliquen en el seu treball i des de la seva parcel·la destaquen per la feina que fan i que repercuteix en què el país vagi millor.
Aquest és un dels motius pel qual EL PERIÒDIC D’ANDORRA recupera el premi Andorrà de l’Any, que atorgarà els nostres lectors a una personalitat destacada de la societat andorrana. Els lectors del diari proposen els candidats i són els encarregats de decidir el guanyador  a través de les seves votacions. Serà un apassionant trajecte que té una primera data important el proper 15 de maig amb l’elecció de les tres personalitats que, segons el parer dels lectors del diari, mereix pels seus èxits i per la seva trajectòria alçar-se amb el guardó. El diari publicarà entrevistes amb els 15 candidats ja seleccionats perquè els lectors tinguin més elements de judici per donar suport a un o a un altre.
Dels 15 seleccionats, qui ha fet més perquè aquest país, i els que en ell vivim, siguem millors? La primera frase del procés és lliure i va acabar divendres passat. La segona fase anirà fins el 15 de maig i es recolliran els 15 finalistes de diferents àmbits –esports, cultura, política o empresa– proposats per la gent. El mes de juny tindrà lloc la gala final per reconèixer la contribució de qui serà Andorrà de l’Any.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT