PUBLICITAT

S’imposa la lògica amb l’Avinguda Meritxell

Defintivament la part baixa de l’Avinguda Meritxell es convertirà en zona per a vianants, en la continuïtat de Vivand vetada als cotxes i en una àrea concebuda bàsicament per gaudir del comerç i d’una estona relaxada.
El nou equip de Govern sortit de les darreres eleccions comunals ha sabut desbloquejar una iniciativa que portava massa temps en un debat estèril i gens productiu. La consellera de Promoció Turística i Comercial, Mònica Codina, va assegurar ahir que la ronda de contactes ha estat força positiva i això avala el projecte, ja que «no s’ha trobat cap oposició frontal». La prova és que després de la fase de contactes amb els propietaris i comerciants de la zona, un 85% hi està d’acord i els que s’hi oposen són conscients que s’han de fer canvis per animar aquesta zona.
No hi ha dubte que Vivand ha estat un gran aliat del Comú d’Andorra la Vella i ha ajudat a diluir les reticències al projecte. L’oposició a Escaldes-Engordany va ser molt més activa, malgrat repetir-se en uns arguments poc convincents. Els resultats de Vivand són visibles i hi ha una gran diferència entre fer shopping a  Escaldes i Andorra la Vella. Andorra necessita oferir als visitants una zona comercial moderna que reuneixi una variada oferta de marques i on es pugui passejar de manera còmoda sense la necessitat d’estar pendent del trànsit o de les aglomeracions que creen els mateixos vianants. La reconversió de la part baixa anirà acompanyada d’una millora a la part alta que, per les seves característiques, no pot ser exclusiva per a vianants però sí molt més confortable, moderna i atractiva.
En la roda de premsa d’ahir l’equip que lidera Conxita Marsol va exhibir una nova forma de comunicació amb la presència de tots els consellers, a més dels cònsols, el que permet donar una informació més clara, que al final arriba al ciutadà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT