PUBLICITAT

La imprescindible millora de la carretera C-14

Que la C-14 és un perill és una realitat que ho deixen clar la quantitat d’accidents que hi ha cada any. El president de la Generalitat Catalana, Carles Puigdemont, ha estat de visita oficial a la Seu d’Urgell i va aprofitar per afirmar per a tranquil·litat dels veïns urgellencs, però també dels andorrans, que aquesta via rebrà una important aportació econòmica per tal de millorar el tram dels Tres Ponts, que tants maldecaps està creant des de fa temps als conductors que habitualment hi circulen.
 
Són milers els vehicles que en superar el congost poden respirar una mica més tranquils, perquè tant d’anada com de tornada la travessa és perillosa. No són pocs els rocs o petites pedres que, de normal, cauen d’aquella zona, i això suposa un perill més que evident per als conductors. Vist el problema, en el seu moment es va decidir instal·lar-hi unes xarxes de protecció que tenen el seu paper davant de certs volums de roca, però insuficients quan aquestes són o massa grans o, per contra, massa petites. 
 
Han estat nombroses les veus que, en diferents ocasions i en prolongats moments dels últims anys, han aixecat la veu per demanar solucions més proactives als Tres Ponts, amb recollida de signatures i crides al sentit comú dels dirigents polítics. Conscients tots, això sí, de la forta inversió que suposaria, ara però apareix el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, enviant el missatge a la ciutadania amb la promesa de tenir una partida en el pressupost per tal d’arreglar el tram, i des de l’Alt Urgell es congratulen d’aquesta notícia, de la mateixa manera que ho fa el Principat d’Andorra com a país que té en aquesta via una sortida i entrada constant i habitual de vehicles, però el que s’ha d’esperar és que promeses d’aquest nivell acabin sent una realitat, i no unes paraules ben dites.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT