PUBLICITAT

L’impacte de la Copa del Món dins i fora

Una vegada superat el cap de setmana de la Copa del Món, i salvat amb nota pel que fa a l’organització de l’esdeveniment, cal mirar més enllà i esperar que una competició com aquesta aporti en el futur uns bons beneficis a tot el país. 
 
La doble prova disputada durant dissabte i diumenge ha deixat un bon gust de boca pel fet que l’organització ha aconseguit donar un cop de puny a la taula per demostrar que, tot i els problemes per la neu caiguda, l’equip d’actuació estava preparat per posar-se en acció immediatament i solucionar qualsevol imprevist. Aquest gran gust de boca ha esdevingut encara superior en veure que l’impacte en les xarxes socials i en els mitjans de comunicació estrangers se n’ha parlat molt d’Andorra. D’això n’ha tingut bona culpa la rivalitat entre la nord-americana Lindsey Vonn i la suïssa Lara Gut pel títol mundial, però el seu (a la fi) descafeïnat duel a la pista Àliga ha estat tapat per la caiguda de l’americana durant el supergegant del dissabte, i la seva narració via xarxes socials de la seva evolució, amb vídeo inclós, que ha fet bullir internet amb el món de l’esquí tenint en ment el nom d’Andorra. Impacte, se’n diu.
 
Aquest serà possiblement el gran efecte que es podrà reflectir en el futur en les arques de comerciants, dominis esquiables i hotelers, perquè el que fa una estrella mundial és seguit pels mitjans de comunicació, que són els que fan vibrar les masses. I el món ha mirat cap al Principat.
D’aquesta manera, les 15 cadenes de televisió que van emetre en directe l’esdeveniment, o les 35 amb drets de retransmissió en diferit, han fet voltar arreu el nostre país. Tots els sectors s’han vist beneficiats al llarg del cap de setmana, però el que ha de venir encara no se sap, perquè l’impacte es podrà tastar en els pròxims mesos i també en la pròxima temporada quan vingui, de nou, la neu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT