PUBLICITAT

Un juliol amb grans expectatives turístiques

Un dels grans esdeveniments turístics de l’any és sens dubte l’actuació a l’estiu del Cirque du Solei. Aquesta serà la quarta temporada que la companyia canadenca visita el nostre país amb un dels seus espectacles. L’expectació que crea traspassa les nostres fronteres i ja es pot afirmar que es tracta d’una cita consolidada en el calendari, tot i els dubtes que va generar al principi quan es va anunciar la primera actuació i el cost per la contractació.
Una de les novetats de la que serà la quarta edició de l’esdeveniment al Principat, és que es faran 22 sessions, una més que l’any passat, per tal d’aprofitar el pas del Tour de França per Andorra. El juliol, que acostuma a ser un dels mesos més fluixos, tindrà aquest any un doble atractiu per la vessant artística i esportiva, de manera que Andorra es convertirà en una destinació especial en aquestes vacances d’estiu.
Ahir el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, va anunciar que s’ha contractat un envelat gegant de 4.250 metres quadrats i 16,9 metres d’alçada que cobrirà tot l’espai. Aquest cop no farà falta mirar el cel i patir perquè la pluja pugui obligar a anul·lar Scalada Vision. Aquest envelat tindrà un cost de 450.000 euros cada any, i molts podran pensar que es tracta d’un preu molt elevat. Es tracta d’assegurar-ne l’espectacle, perquè ben mirat més car pot resultar que Cirque du Solei deixi de fer algunes de les seves actuacions i que el públic –molts d’ells visitants que possiblement han triat Andorra atrets per la representació– s’hagi d’anar sense poder visionar Scalada Vision.
Que el Tour i el Cirque du Solei coincideixin és una gran oportunitat per aprofitar sinergies i explotar dos reclams turístics de primer ordre. A més es tracta de dues cites amb una gran repercussió internacional.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT