PUBLICITAT

Els dubtes que sorgeixen sobre Andorra Airlines

Si iniciàvem el cap de setmana pensant en les possibilitats que pot tenir la confiança en una empresa que lidera una persona vinculada a problemes amb la Justícia arran del cas Mercuri de Sabadell, avui tenim un capítol encara més greu que ha de fer reflexionar les nostres autoritats.
 
Segons les informacions que publica aquest rotatiu, no només la credibilitat d’aquesta empresa està en entredit perquè el seu nom de marca ja estigui registrat per una societat andorrana i això implica, de facto, una manca de previsió o de revisió de documentació, sinó que a més ens trobem amb què tampoc no té cap llicència d’explotació per tal de volar amb passatgers. Tenint en compte que la intenció d’Andorra Airlines era operar des de la Seu d’Urgell amb ciutats europees i amb això es parla de turisme tant de sortida com d’arribada, sembla que alguna cosa no lliga.
 
El que també sobta és que demà hi hagi una presentació oficial d’aquesta companyia a Andorra i que es vinculin autoritats del Govern com els ministres de Turisme i Comerç, Francesc Camp, i el d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé, i especialment quan se suposa que un Govern ha de tenir tota la informació de amb qui i com es vincula o, com a mínim, amb qui i com es fa una fotografia que en definitiva serà la representativitat d’un país. 
 
Que l’Executiu i els seus membres tinguin tot lligat i ben lligat, que coneguin fil per randa el present, el passat i els desitjos de futur de tots aquells que se’ls acosten per proposar iniciatives o projectes hauria de ser una obligació per salvaguardar el poble andorrà, perquè el ciutadà que se sent representat pels seus polítics ha de sentir de ben a prop la seguretat que no acabarà tacat el seu nom. I aquest és el d’un Principat d’Andorra que no pot badar més.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT