PUBLICITAT

El Govern hauria de mirar amb lupa amb qui tracta

Com que no seria la primera vegada que no surt bé quelcom vinculat a l’aeroport de la Seu d’Urgell, el Govern d’Andorra hauria de filar prim a l’hora d’analitzar amb qui tracta per tal de dur a terme alguns projectes. Que una companyia aèria vulgui oferir vols a ciutats europees des de l’aeroport urgellenc és una bona notícia per al Principat, però s’ha d’avaluar molt bé la situació de qui o què es mou al darrera de les diferents iniciatives. És evident que no es pot prejutjar ningú, però després dels desencisos que s’han viscut arran d’aquesta infraestructura i de les possibilitats que pot arribar a donar però que no en dóna tot i el pas del temps, hauria de conèixer-se bé, el pros i els contres dels promotors.
 
Cada empresari mou els seus diners lliurement, i busca alternatives de negoci i no negarem aquest dret, però Andorra està vinculant el seu nom i potser el seu prestigi a una figura com a mínim controvertida com és la de Jorge Soriano, que va estar vinculat al ‘cas Mercuri’.
 
El Govern assistirà el pròxim dimarts a la presentació oficial d’Andorra Airlines, una cita en què se li donarà suport institucional amb la presència de dos ministres. Hi seran el de Turisme i Comerç, Francesc Camp, i el d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, Jordi Alcobé. També hi assistirà, per part catalana, el president d’Aeroports de Catalunya i secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font. La cita serà al Centre de Congressos i s’hi espera el ple absolut, però la ciutadania també espera que tot el procés sigui net i sobretot seriós, que doni resultats finalment per a l’economia andorrana, i que no tornem a caure en els errors del passat.
 
Hauríem d’aprendre dels temps anteriors i analitzar què tenim al davant. Fil per randa. No acabi tot com ningú desitjaria.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT