PUBLICITAT

Cirque du Soleil, estancar-se o evolucionar

El Cirque du Soleil va fer parada a Andorra i sembla que ho va fer per quedar-s’hi. El pròxim estiu tindrà lloc la quarta edició d’aquest espectacle que va començar atraient molta gent però que s’ha consolidat com un producte d’estiu tant per als turistes que visiten el Principat en aquelles dates, com per als mateixos residents i andorrans que també gaudeixen cada edició del que aporta la companyia.
 
És indubtable l’espectacle visual que ofereix aquest circ d’alta volada, i per tant no hi ha cap dubte sobre el producte. Però potser està arribant el moment de començar a pensar en una alternativa futura. És lloable l’esforç que es fa per tal de mantenir aquest espectacle any rere any entre nosaltres, però també s’ha de preveure què passarà si les negociacions de futur no acaben bé, o si es proposen des de la mateixa companyia condicions que arribi un punt que siguin exagerades. 
 
La maquinària d’Andorra Turisme ha de continuar pensant en altres armes per al turisme d’estiu que tant necessita d’una empenta pública, però també de privada. I sí que és cert que amb les intencions per a la pròxima edició augmentaran en número els espectadors, tot i que això serà en principi perquè hi haurà un dia més d’espectacle també perquè el Tour de França servirà per atraure més gent encara. Aquest any, a més, s’apostarà per una carpa totalment tancada que pugui evitar les pluges de les nits de juliol, però ja és la quarta edició i s’ha d’analitzar si el producte encara és atractiu o si, pel contrari, comença a ser el mateix. 
 
Andorra té molt potencial turístic, i tampoc no s’ha de centrar en un esdeveniment concret o, en aquest cas, en un mes com juliol on tindrem l’ull posat amb l’arribada també del Tour. Les accions a llarg termini, en definitiva, són també alternatives que s’han de trobar per mantenir la flama viva.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT