PUBLICITAT

Algú ha de dir la veritat sobre la insinuació de DA als liberals

El debat polític nacional s’està impregnant de la forta disputa que es va crear a l’entorn de les negociacions per configurar les candidatures d’Andorra la Vella. La sinergia entre l’escenari nacional i parroquial queda palesa amb l’encreuament de manifestacions que aquest dies estan protagonitzant dirigents liberals, demòcrates i de Cd’i a l’entorn dels contactes que es van produir entre aquestes formacions per concretar una llista conjunta a la capital. De moment, però, sense citar noms.
La picabaralla està deixant pales que Rosa Ferrer no deixa indiferent ningú. En les darreres eleccions generals va ser una candidata important per a la victòria de DA, i el pacte entre Cd’i i Ld’A va convulsionar no només la capital, sinó el búnquer governamental posant Toni Martí en una situació molt compromesa davant els altres seus ministre. La clatellada que va rebre el partit violeta liderat per Jordi Mingullón a la convocatòria del 13 de desembre va facilitar al cap de Govern negociar la sortida de Ferrer del Ministeri de Salut.
Però quan l’excònsol obre la boca, molts tremolen. En la darrera ocasió als micròfons d’ATV es va referir al suposat interès de DA per tancar un pacte amb els liberals a la parròquia d’Andorra la Vella. La insinuació de l’exministra ha provocat el desmentiment immediat dels demòcrates, i en canvi des de les files liberals s’assegura que un representant del comitè local de DA va contactar amb ells per explorar un possible acord que deixés Cd’i de banda. Ld’A, a través d’un comunicat, es va mostrar ahir força contundent, encara que es nega a aportar noms «per discreció».
La veritat és que vistos els moviments que es van produir a Andorra la Vella res seria estrany. La capital es va convertir en el centre de la lluita electoral dels grans partits i, pel que sembla, tot s’hi valia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT