PUBLICITAT

Comença el desgast als Demòcrates

Ahir va quedar més que clar que comença la campanya electoral en breu. Els partits polítics van prenent posicions, i si la setmana passada amb el debat d’ordenació política ja va començar a marcar cada formació el seu perfil propi, avui ja han començat a repartir, que és el que s’espera en època de precampanya electoral.
 
I és que no hem d’oblidar que estem a tocar de les eleccions comunals. Tan sols falten 8 setmanes per als comicis, i tota la maquinària política s’ha d’activar. I com passa en aquests casos, quan una formació té més força que les altres, la campanya es torna un tots contra un. És per això que es preveu en les properes setmanes un gran desgast de la formació que està al govern, que haurà d’aturar totes les pilotes que li llanci l’oposició, sigui des de la posició que sigui. I en aquest partit, s’hi val de tot, atacar contra aspectes purament comunals, però també des dels aspectes nacionals, i és això el que avui ha quedat palès.
Si la pròpia formació de govern feia dilluns un comunicat explicant el seu total suport a les propostes del cap de Govern per als propers mesos, ahir van ser els partits de l’oposició al Consell General els que van mostrar el seu desacord amb la línia marcada per Martí. 
 
En general, totes tres formacions es van agafar a un dels punts febles del Govern, l’hermetisme, o el que els polítics consideren poca transparència. I el cas BPA s’ha convertit en l’exemple de tot plegat. El Govern defensa que fa la seva feina i que explica tot el que ha d’explicar, però l’oposició, que demana més informació que no se li dóna, carrega contra la política de contenció de la informació que apliquen des de l’Edifici Administratiu. Ja ens queda més o menys clar per on atacarà l’oposició a DA, però ara caldrà veure quina estratègia tenen a cada una de les parròquies.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT