PUBLICITAT

Marcant el perfil propi de cada formació

El debat d’orientació política d’ahir va estar força animat. Un a un, els representants de les diferents formacions van anar desfilant pel faristol del Consell per tal de valorar (o contradir) els plans de futur que Antoni Martí va marcar pels propers mesos al país. 

Ahir es va notar un cop més que les eleccions s’acosten. Els partits no tenen més remei que marcar perfil propi davant de l’elector, i aprofitar el discurs del cap de Govern del dia abans per elaborar el seu parlament que possiblement els servirà per encarar la seva propera campanya electoral. 

I és que falten poques setmanes perquè comenci la cursa electoral i tothom està prenent les seves posicions.

Socialdemocràcia i Progrés va criticar obertament les dades de turisme d’aquest estiu i l’endeutament de l’estat, així com la situació econòmica que crea exclusió social al Principat.

El Partit Socialdemòcrata va atacar per les dades econòmiques negatives que no mostra el govern, dient que no explica que hi ha menys massa salarial i menys importacions, i com fan des de fa temps, van criticar que no existeix un calendari ni un full de ruta del cas BPA.

També del cas BPA va parlar-ne el Partit Liberal, que va demanar explicacions de com es procedirà, alhora que treia merit a les dades econòmiques positives que ensenyava dijous Martí ja que venen donades per les economies veïnes i no per les reformes fetes pel Govern.

Martí ara es troba que malgrat volgués potenciar la transparència i ha fet esforços per tenir-ne, no han estat suficients per ningú de l’oposició, que han insistit a conèixer els detalls del cas BPA i de l’acostament a Europa i han exigit al Govern explicacions de cap on va aquest vaixell que es diu Andorra, i que es troba en aigües turbulentes.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT