PUBLICITAT

Comencen a mostrar-se a uns mesos de les eleccions

No havia de tardar molt en arribar aquesta època de l’any en què els polítics comencen a veure de prop les pròximes eleccions comunals, i llavors qualsevol acte és bo per mostrar-se i fer-se veure. 
 
No és negatiu en absolut que mostrin ara interès per tot el que els envolta, que ja s’entén que, d’interès, en tenen tot l’any, però és molt curiós com és ara que estem a pocs mesos de passar per les urnes –recordem, serà el pròxim 13 de setembre– que apareixen més arreu. 
 
Va passar la setmana passada quan es va signar un conveni sobre medi ambient a l’edifici del Govern, que allà era gran part de la representació política comunal, i ahir es va tornar a certificar durant la inauguració del Centre d’Atenció Primària  de Sant Julià de Lòria, que va comptar amb un gran nombre de ministres, cònsols, i polítics de diferents tendències. 
 
El 13 de desembre hi ha molt en joc, i és important per tots els partits estar ben situats en la línia de sortida de la campanya electoral que, tot i ser en el calendari a mesos vista, políticament parlant és aquí al costat, i s’ha d’estar preparat. 
 
No és criticable, és cert, la presència d’aquest gran nombre de polítics al voltant de diferents actes programats, però sí cal una reflexió constant en aquest sentit, perquè a vegades el ciutadà es pregunta si no seria encara millor que mostressin aquest interès en el dia a dia, els 365 dies de l’any durant els quatre anys de cada legislatura. 
 
Andorra entra, a partir de ja, directament en la centrifugadora camí de les eleccions, i per tant ja sabem que la classe política serà més present arreu. Només s’hauria d’esperar que això continuï una vegada els electors hagin escollit els seus representants en els comuns per als pròxims quatre anys. Perquè seria de lògica.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT