PUBLICITAT

La capacitat d’escoltar els altres

Escoltar les opinions diverses, les alternatives, les altres opcions, sempre és un exercici de salut, a més de una prova de pràctica democràtica. És important no deixar de banda cap ni una de les opinions que hi hagi respecte a diversos temes, i en el cas del futur de la Banca Privada d’Andorra en tenim un exemple. L’AREB ha rebut ja la proposta del banc cooperatiu i és el moment ara per l’anàlisi, mentre que els membres que encapçalen aquesta iniciativa també han iniciat les converses amb les diferents forces polítiques per tal d’anar explicant-los la seva idea.
 
A primera hora de la tarda van ser els Liberals d’Andorra els que van rebre els caps visibles de Raiffeisen.ad, però els liberals no van emetre cap opinió al respecte, mentre que més tard va arribar el torn per creuar les impressions del Partit Socialdemòcrata, que ja va dir en boca de David Rios que la idea semblava positiva. La setmana vinent és prevista una reunió amb Socialdemocràcia i Progrés, però el que de moment no és a l’agenda és la rebuda de Demòcrates per Andorra. Fins ara, silenci al respecte.
 
En tot cas, el que s’han proposat des de Raiffeisen.ad és donar a conèixer la seva proposta de banc cooperatiu a tothom que ho vulgui escoltar, i especialment a aquells amb poder com són els partits polítics amb representació al Consell General. Rebre la informació de les intencions d’aquesta iniciativa és gairebé una obligació per tal d’analitzar-ho tot al detall i prendre una decisió.
 
Vista la situació derivada de la crisi financera pel cas de Banca Privada d’Andorra, cal agafar la lupa i estudiar-ho tot molt bé, perquè no es poden deixar escletxes que després puguin provocar més problemes que solucions. És per això que una reunió amb tots els grups polítics sembla una obligació, i més si aquest és al capdavant del Govern. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT