PUBLICITAT

Agressions a turistes i fets aïllats

Altre cop tenim sobre la taula una agressió durant la nit. Aquest cop al Pas de la Casa, on pel que sembla dues persones van apallissar un turista que sortia ‘de festa’.
Encara no se sap ben bé què és el que va passar a Escaldes fa tres mesos, ni tan sols que va passar amb el jove jueu apallissat a La Massana fa un any, i ara tornem a tenir noticia d’una esbatussada.
On és aquella Andorra on els pares deixaven sortir de nit als joves sense preocupar-se pel que els pogués passar perquè mai hi passava res? Què passa amb els turistes?
No sabem ben bé on és el problema. Alguns reclamen més presència policial, altres càmeres de vigilància, i els veïns menys soroll, però el que és cert és que els locals nocturns estan al punt de mira de la societat però no per la diversió sinó pel que després hi passa fora. Segur que els locals en si no hi tenen res a veure, però ja se sap que l’alcohol hi ha gent que no el suporta massa bé, i les bestieses un cop preses unes copes de mes poden aparèixer en qualsevol lloc i pràcticament en qualsevol moment.
L’administració ha iniciat un projecte per millorar la convivència a les zones d’oci nocturn, i demanava fa uns mesos més col·laboració dels locals amb el que passa fora de les seves portes, cosa que també s’hauria d’agafar amb pinces perquè el personal de seguretat d’un local quina responsabilitat té i quina llei els ampara per actuar fora del seu establiment.
Mentrestant però, hi ha més d’un pare preocupat per deixar sortir a fer un beure el seu fill, preocupació lògica però que cal relativitzar perquè al cap i a la fi són casos aïllats i força espaiats en el temps, però no per això importants i que requereixen solució, començant per la mà dura de la justícia contra els agressors.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT