PUBLICITAT

De l'esperança russa a l'esperança germana

EDITORIAL

Que els francesos venien a Andorra a passar el dia però no s'hi quedaven a dormir ho teníem més o menys clar des de fa anys. Que la majoria dels polonesos no han sentit mai a parlar del Principat ho podíem arribar a intuir, però el que molts no ens havíem imaginat és que a partir d'ara serà l'alemany el turista anhelat al Principat.

El fet és que ara Andorra Turisme i el Ministeri ja tenen sobre la taula dades fidedignes de com ens veuen a través d'un estudi que ha fet a diversos països per saber què en pensen de nosaltres si és que en pensen alguna cosa. Un estudi amb un cost de 300.000 euros, invertits per saber cap a on s'ha d'invertir la resta de pressupost que tingui Andorra Turisme per fer conèixer el Principat lluny d'aquí. L'estudi parla del fet que molts forans el que valoren en viatjar són espectacles i equipaments culturals. Segur que més d'un se n'ha recordat en llegir-lo de com de criticat va ser Minoves per voler fer un museu obra d'un arquitecte conegut i reconegut.

La qüestió és que ara haurem d'anar a buscar els alemanys: turistes amb un poder adquisitiu més alt que el gruix dels que tenim ara, que coneixen majoritàriament Andorra i, a més, que valoren la muntanya, el nostre clima i l'estiu del Principat. Bingo!

És l'aposta ideal per intentar tornar a aquell turista que valori l'entorn, el territori i la cultura i que a més dugui diners a les butxaques. De diners, Andorra Turisme ja en prepara una bona partida per començar a fer promocions allà i donar a conèixer encara més els encants del nostre petit país al públic alemany. Ara bé, el que no cal comentar-los és que aquest estiu ha estat dels més freds des que es tenen registres, ni tampoc que aquí ningú parla alemany.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT