PUBLICITAT

Tothom a les seves marques, en breu començarà la cursa

EDITORIAL

Les coses es van movent entre les bambolines del Consell General. Sembla que les eleccions cada dia són més a prop, la precampanya electoral no pot trigar a començar i tothom comença a moure fitxa mentre miren de cua d'ull què fa en Toni Martí. Martí, tot un estratega polític, deu tenir molt clar el que farà i preveu un calendari que ni els seus companys de partit coneixen, cosa que fa que els altres partits hagin d'estar pendents del següent moviment del cap de Govern.

Avui el Partit Socialdemòcrata fa el debat dels seus candidats a les primàries. Un procés que ha portat la formació a donar la veu als seus simpatitzants i afiliats per poder prendre la decisió de qui ha de ser el cap de llista per a les properes eleccions. No ha estat com esperaven, amb l'estiu pel mig i en general un calendari complicat, el resultat que s'espera serà passable però no l'òptim que haguessin esperat.

Paral·lelament, ahir Liberals d'Andorra va fer posar nerviós a més d'un, anunciant que preparen una candidatura nacional i cinc de comunals, i tot i que encara no tenen candidat, ja s'estan col·locant a les seves maques.

Ahir Socialdemocràcia i Progrés no es va deixar estimar pel PS per atacar la Llei del Patrimoni i els que veien un possible acostament entre els dos partits en vista a les eleccions (Rossell avui explica a l'entrevista que li fem que si guanya les primàries del PS s'hi vol acostar), ara ho veuen encara més lluny. De fet, Naudi va dir ahir que estan elaborant llistes parroquials però que tenen clar que no podran arribar a ser a totes les parròquies tot i que ho voldrien.

I mentrestant, els Verds d'Andorra intenten consolidar el seu projecte i trobar cares visibles que vulguin liderar-lo.

Tot plegat es presenta interessant de cara a un final de 2014 en què en qualsevol moment pot sonar el xiulet de sortida. Un xiulet que obligarà a tothom a començar la cursa, independentment de si van ben equipats i són a la línia de sortida, o bé encara estan decidint amb quin color de pantalons correran a les properes eleccions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT