PUBLICITAT

El vehicle elèctric del futur no s'acaba d'adaptar al present

EDITORIAL

Que aquesta societat a poc a poc va fent malbé el planeta ja ens ho han explicat per activa i per passiva. Per això cada dia hi ha més consciència entre la gent sobre temes ecològics i hi ha una sèrie d'accions que fa la població, que abans no feia i que ajuden una mica més a protegir el medi. A qualsevol llar ja és habitual que es recicli, i ja es comencen a veure (tampoc gaires) alguns vehicles elèctrics per les nostres carreteres, tot i que la majoria siguin d'administracions públiques o de parapúbliques.

Però hi ha una sèrie de negocis que han crescut al voltant de vehicles elèctrics ja no només per preservar el medi ambient, sinó també per fer calers. Negocis, que ara per ara encara no funcionen especialment bé (són molt joves encara) però si nascuts per aprofitar la inèrcia de l'ecologisme, la modernitat i el silenci que ofereixen aquests vehicles, que si bé encara són cars a l'hora de comprar-los, són més barats de mantenir que un vehicle dels que funcionen amb carburant.

Entre l'efervescència d'empreses que ofereixen serveis amb artefactes que no expulsen contaminants a l'atmosfera, fa unes setmanes va néixer el nostre bicing particular, on pedalar és només una opció tot i anar en bicicleta. Una opció que és precisament la que fa que la bicicleta es recarregui i puguis fer més recorregut, tot i que amb facilitat passaràs de llarg dels punts de recàrrega que hi ha al país, que continuen sent pocs. Els segways i els twizy són altres opcions per al turista àvid de noves sensacions elèctriques, però tampoc passen pel seu millor moment a causa de la climatologia dels darrers mesos. En definitiva, negocis de futur en un mal temps present, que esperen clients al mateix temps que els punts de recàrrega de vehicles elèctrics que hi ha a totes les parròquies es van omplint de pols.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT