PUBLICITAT

L'arranjament de la CG3 dóna una nova vida a Ordino-Arcalís

EDITORIAL

El cònsol major d'Ordino, Bonaventura Espot, va presentar ahir el nou director d'Ordino-Arcalís, Xabier Ajona, a la premsa assegurant que s'obre un nou horitzó per a l'estació. I és que Espot confia que d'aquí a tres anys vista, deixarà de tenir pèrdues milionàries al tancament de cada temporada. Una condició sine qua non perquè entri capital privat i dinamitzi el camp de neu. Mentrestant, caldrà fer algun sacrifici i emprendre alguna mesura correctora en l'àmbit de la comunicació, però sobretot dels serveis que s'ofereixen a peu de pistes. En quant a retallades, la nova etapa no rescindirà contractes, però si que farà un reajustament dels sous dels treballadors.

En quant a inversió, s'espera que sigui modesta però s'insistirà en l'escola d'esquí que no està prou valorada i en l'oferta de restauració per tal d'augmentar la despesa per esquiador en uns quatre euros. Tot plegat, amb la voluntat d'equilibrar una mica més el comptes, i captar si és possible més clients.

Però el que dóna més esperances a la cúpula directiva de la societat explotadora del camp de neu, Secnoa, presidida pel cònsol ordinenc, és la millora de la CG3. Una millora en la qual el Govern s'ha implicat finalment i que permetrà alleugerir la distància que separa Ordino-Arcalís dels nuclis centrals de població, a la mateixa parròquia i a les parròquies veïnes. Tot un revulsiu perquè els esquiadors optin per anar a esquiar una mica més lluny, però amb unes condicions de neu gairebé sempre òptimes. De moment, els propietaris ja han cedit el terreny necessari per arranjar el tram entre la Cortinada i el Serrat. Un tram que consta de dues fases i que segurament serà una realitat l'any que ve.

Espot també va explicar que vol despolititzar el Consell d'Administració de Secnoa per donar entrada a assessors del món de la neu amb la finalitat de desencallar l'entrada d'inversió privada cosa que ha de permetre regenerar les instal·lacions. En definitiva, donar una nova vida al camp de neu més septentrional d'Andorra que gaudeix d'un dels millors entorns del país, amb paisatges feréstecs i sempre inèdits.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT