PUBLICITAT

El 'lifting' de la part alta rejoveneix l'avinguda Carlemany de 30 anys

EDITORIAL

Ahir es van acabar les obres de la part alta de l'avinguda Carlemany. Els veïns de la zona han començat a respirar a primeres hores d'aquesta matinada quan el tram s'ha tornat a obrir al trànsit. I és que comercialment més deprimida que la resta d'eixos comercials, la part alta de Carlemany va posar el crit al cel quan se li va anunciar que començaven les obres. Unes obres que s'han allargat dos mesos i que tot s'ha de dir també han molestat el trànsit entre Encamp i el nucli urbà d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella. Però ara tot això ja ha passat! I la imatge que ofereix la part alta és tota una altra perquè el lifting la rejoveneix de 30 anys tot i que encara falten alguns detalls per acabar d'embellir-la. Llàstima diran alguns que el trànsit no doni continuïtat a tota l'avinguda –la part baixa és per a vianants. No obstant això, retrobat l'accés i la calçada i les voravies endreçades, és d'esperar que la zona també retrobi un cert dinamisme, sobretot si es confirmen les expectatives del comú en quant a una millor facilitat d'accés un cop estigui acabada la nova rotonda de la carretera de l'Obac a l'alçada del carrer Ciutat de Sabadell.

La millora de l'accés i la remodelació han de fer reviure la zona. O almenys aquesta és la intenció del comú que ha destinat 500.000 euros a unes obres que eren inajornables, entre altres coses perquè també calia refer tot el clavegueram i sobretot separar les aigües pluvials de les brutes i refer la canalització de l'aigua potable i l'aigua termal.

Ara només queda col·locar a les voravies la il·luminació i algun element de mobiliari urbà perquè la remodelació de la part alta estigui completament enllestida i esperar el retorn dels comerciants, restauradors i altres operadors, per saber si el lifting també els facilita la bona marxa dels negocis.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT