PUBLICITAT

Quan Turisme treballa amb tot el país també s'hi nota i molt!

L?opinió del diari s?expressa només als editorials. Els articulistes exposen postures personals.

La Copa del Món d’Snowboard Cross (SBX) tornarà el 2015 i el 2016 al circuit de la Coma d’Arcalís, a l’estació de Vallnord, amb tota l’espectacularitat que caracteritza aquesta disciplina. Bona notícia per a Andorra perquè no es pot negar que la prova crea molta expectació tant a casa com a fora. A l’espera del balanç final, la bona feina va ser lloada per tots els participants i implicats en una cita d’aquestes dimensions.

Entrenadors, corredors i membres de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) van mostrar la seva satisfacció per les condicions en les que es van desenvolupar totes les curses, però també per l’ambient que s’hi respirava i pel circuit. Diumenge passat, el director tècnic de les curses, Santi López, va catalogar el balanç de «fantàstic» i el Secretari d’Estat d’Esports, Jordi Cerqueda va assegurar que Andorra està una mica més present en el mapa mundial de l’esquí, alhora que va afirmar que l’organització havia estat impecable. 

Com hem dit la Copa del Món es va celebrar a Vallnord i el director d’Arcalís, Jean Claude Montané, va insistir en la «projecció internacional» que guanya Andorra amb una prova d’aquesta índole malgrat que va lamentar que havia faltat una mica de públic, sobretot el de casa, a causa de la lesió del corredor andorrà, Lluís Marín. 

Sigui com sigui, quan tot el país es posa a treballar per aconseguir una fita com aquesta que compta amb la col·laboració de la Secretaria d’Esports però també amb la d’Andorra Turisme, els resultats hi són i són bons per a tots. L’afluència de turistes, en aquest cas, sobretot esquiadors, no falta i el nom d’Andorra ressona una mica més enllà de la geografia més propera. Només cal felicitar la resta d’agents –no per això menys importants– que fan possible l’esdeveniment: Vallnord, el comú d’Ordino, la Federació d’Esquí... 

Només cal que les properes cites del 2015 i el 2016 consolidin una mica més la cita andorrana en el calendari internacional i que l’afluència de públic s’incrementi cada any un mica més. 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT