PUBLICITAT

Continuar invertint per seguir al capdavant de l'esquí

EDITORIAL

Les estacions d'esquí encaren la nova temporada amb bones perspectives. Encara que el context de crisi no sigui l'adequat, els gestors de les estacions són conscients que en un sector tan competitiu les millores constants són l'única fórmula per captar i fidelitzar els esquiadors per evitar una fugida cap a altres insta·lacions catalanes, aragoneses i franceses, i fins i tots destins més llunyans.

Les estacions de Grandvalira i Vallnord van presentar ahirs novetats per a la temporada 2013-2014 en la qual tenen previst invertir fins a 11,7 milions d'euros per millorar o ampliar el traçat d'algunes pistes i complementar la superfície d'innivació.

La primera gastarà 8,7 milions, 2,4 més que en la campanya anterior, el que denota clarament l'esforç que es fa per a un negoci que al final acaba beneficiant a tot el país. Per la seva part, el director de Vallnord, Martí Rafel, ha admès que l'estació treballa per mantenir les seves condicions i ha centrat els seus esforços en els 19 canons nous que s'han instal·lat a la Coma per acollir la Copa del Món de bordercross i en fer millores en l'àmbit de restauració i les noves tecnologies per oferir un bon servei als clients. Rafel ha informat que han rebut una oferta de la Federació Internacional d'Esquí per acollir una segona copa del món però estan pendents de poder-ne tancar el finançament, la qual cosa és una excel·lent oportunitat. Vallnord inverteix com l'any passat, tres milions d'euros, en el que és considera una inversió de manteniment. Les tres estacions que integren la marca Vallnord estan travessant una difícil etapa econòmica i per això és important que, malgrat tot, tinguin la valentia de continuar fent millores malgrat que els números podrien recomenar el contrari. La reforma de l'IGI serà un respir per a les estacions que en plena crisi continuen treien pit per seguir capdavanteres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT