PUBLICITAT

Universitat La Salle, ben encarrilada i amb ambició

L?opinió del diari s?expressa només als editorials. Els articles exposen postures personals.

La Universitat Oberta La Salle (UOLS) compleix un any. Ahir els seus responsables van fer balanç, que s'ha de qualificar de gratificant en un moment en què Andorra està oberta a tota mena d'iniciatives lligades a diferents àmbits. El centre va obrir portes el dia 28 de juny de l'any passat, tot i els desitjos de fer-ho abans, amb una data marcada a l'abril del 2001, coincidint amb l'obertura a la inversió estrangera projectada per l'Executiu d'Albert Pintat.

La UOLS va néixer com un projecte educatiu de prestigi, de qualitat i d'abast internacional amb l'objectiu de situar Andorra a l'elit de la formació i poder atraure noves inversions estrangeres al Principat. En sintonia amb les necessitats dels diversos teixits empresarials internacionals, s'adreça a joves universitaris i a professionals que independentment de la seva ubicació vulguin utilitzar el formats online i / o semipresencial o presencial, per cursar un grau universitari o bé actualitzar la seva formació amb màsters i postgraus .

La Universitat Oberta la Salle es va gestar durant la celebració d'un Summit, la cimera sobre el futur d'Europa, que va organitzar la llavors Oficina d'Innovació Empresarial.

La Universitat celebra el seu primer aniversari a Andorra, i ho fa havent superat les expectatives d'alumnat que s'havien marcat i amb nous projectes en camí per al proper curs. El rector de la universitat, Lluís Vicent, ha indicat que durant el primer any s'han superat amb escreix els 300 alumnes provinents d'una trentena de països diferents.

L'objectiu, però, és molt més ambiciós, com arribar als 6.000 alumnes en tres anys, i que passa pel camí d'ampliar l'oferta formativa. El procés d'expansió és la mostra de l'inici d'un projecte ben encaminat i ja consolidat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT