PUBLICITAT

El premi no arriba però el River es mereix un aplaudiment

EDITORIAL

El River ha fet una temporada esplèndida, ens ha delectat amb un joc genial, i ha fet somniar a tot un país. Però no ha pogut ser, l'ascens ha estat per als alacantins després que ahir un Lucentum molt concentrat s'emportés el premi, davant un Pavelló desbordat de seguidors i aficionats que estaven segurs que el somni es faria realitat en aquest cinquè partit de desempat per l'ascens a l'ACB.

No ha estat possible. En la part positiva cal destacar la trajectòria d'un equip que s'estrenava a la LEB Or i que ha estat la veritable revelació de la categoria. Comandats per un savi com Peñarroya l'equip va anar sumant punts fins a creure's que l'objectiu podria ser un altre que la mera permanència. El tècnic va saber bastir un combinat afinat i conjuntat que va començar a fer por als rivals i que es va enfilar al capdavant de la classificació fins el final. Però ahir els segons van transcorre massa ràpid per a un River ja abatut en el tercer quart, conscient que Andorra els hi havia preparat una festa. El Lucentum va trencar el partit i les il·lusions de milers de seguidors que van animar l'equip des del Poliesportiu o des de casa.

Es pot dir que el Rivern no es mereixia aquest final, final amarg després de tantes alegries. Certament, l'equip ha errat en els moments importants, com la final de Copa o els enfrontaments amb el Burgos, a banda de la final d'ahir.

Però el River mereix sobretot una felicitació. Ha sabut engrescar a l'afició, el país ha fet pinya amb l'equip i el bàsquet ha tret a la llum aquest sentiment d'andorranitat que semblava adormit. Queda passar la ressaca per una derrota que ningú pronosticava, oblidant que l'esport és així, a vegades cruel. El River té camí per endavant. La temporada que ve pot superar-se, i això només ho podrà fer aconseguint, ara sí, un ascens que molts van celebrar abans d'hora.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT