PUBLICITAT

Comunicació per tirar endavant la vianització de Carlemany

L?opinió del diari s?expressa només als editorials. ?Els articulistes exposen postures personals.

La minoria socialdemòcrata al Comú d'Escaldes-Engordany va emetre ahir un comunicat relacionat amb el polèmic projecte de tancament al trànsit de l'avinguda Carlemany que s'ha de titllar de molt assenyat. En aquet text els dos consellers escaldencs del PS es reafirmen en la seva postura favorable a vetar l'accés rodat, un posicionament que ja van escenificar en una roda de premsa al costat del cònsol menor, Marc Calvet. Però des d'aleshores, tot i el poc temps transcorregut, hi han hagut canvis transcendentals, perquè s'ha organitzat una oposició veïnal i comercial molt activa que ha fet sentir la seva veu i arguments amb força en contra de la vianització.

El projecte és prou important com per a no desestimar cap opinió, no favorable i contraria. Es tracta de transformar el principal eix comercials d'Escaldes i, encara que no és una modificació irreversible, si que tindrà un impacte immediat en funció de la resposta dels vianants i compradors.

En la nota que signen els dos membres de la minoria a la corporació s'incideix en un aspecte molt important, com és la falta de comunicació que ha envoltat tot aquest debat. Es tracta d'un punt de vista molt encertat, ja que a l'inici s'havia començat a actuar de forma unilateral sense tenir en compte la veu dels principals protagonistes, com són els veïns i comerciants de l'avinguda, sobretot del tram afectat directament. La proximitat de la política local amb els ciutadans obliga a no obviar aquest contacte directe amb el sentiment popular. Les reunions de poble han facilitat aquest retrobament, el que no vol dir que s'hagin apropat les posicions, però la majoria comunal ha d'evitar que se li pugui acusar de falta de comunicació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT