PUBLICITAT

Un moment per estar més a l'escolta dels altres

L?opinió del diari s?expressa només als editorials. Els articles exposen postures personals.

E l Comú d'Andorra la Vella va enviar ahir un comunicat per expressar públicament el seu sincer agraïment a una persona que ha fet donació de 4.000 euros al Menjador Social de la parròquia de manera anònima. Aquesta és una d'aquelles coses que ens tornen la fe en les persones i en el Nadal.

El Nadal, aquest període màgic, presidit per éssers màgics com el Papa Noël i els Reis d'Orient que honoren un dels trets més nobles de l'ésser humà: la generositat. Un període que malgrat les crisis, guerres incloses, sempre ens fa reflexionar i donar el millor de nosaltres mateixos. El Nadal és el moment d'estar a l'escolta dels altres, perquè l'escalfor d'un somriure arribi a totes les cases. Per això, tots hauríem de seguir l'exemple del benefactor anònim i regalar alguna cosa al pròxim, en la mesura de les nostres capacitats. Perquè a més dels 4.000 euros, el que acaba de regalar el benefactor del Menjador Social, que el comú de la capital va obrir el passat 2 d'abril a les dependències del Casal Calones, és un respir i un somriure a moltes persones.

Fins a la data, el comú informa que el Menjador Social ha atès 52 persones i en l'actualitat –¡bona notícia!– només tres persones fan ús del servei que té la finalitat d'oferir àpats calents a totes les persones d'Andorra que tenen dificultats per alimentar-se. Celebrem la doble bona notícia, que el nombre d'usuaris del Menjador Social disminueix i que encara hi ha persones disposades a ajudar sense rebre res a canvi, ni tan sols el reconeixement, perquè donen amb el cor més que amb la butxaca. No cal que regalem diners si no en tenim, perquè tot i així, podem regalar el nostre somriure, la nostra amabilitat i el nostre temps per acompanyar i escoltar aquells que tenim a prop sense que ens ho hagin de demanar. Sinó la nostra sol·licitut deixa de ser un exercici de generositat per alimentar la nostra vanitat. ¡Bon Nadal!



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT