PUBLICITAT

'En Femení' per a tots els públics

L?opinió del diari s?expressa només als editorials. ?Els articulistes exposen postures personals.

És amb il·lusió que EL PERIÒDIC D'ANDORRA us presenta aquesta nova publicació mensual dedicada principalment a la dona, la moda i la llar, sense oblidar però, l'agència masculina i les mundanitats.

Tot i el repte que suposa En Femení, vol adaptar el format d'informació de les revistes del cor més elegants, com ara Hola, al format andorrà. No es tracta de xafarderies, però si de divulgar tots aquells esdeveniments que poden interessar la nostra societat i que sovint per manca d'espai i de temps no es poden tractar amb més cura a les pàgines de EL PERIÒDIC D'ANDORRA.

Per això, tot allò que vulgueu comunicar serà tingut en compte, però a més a més, cada mes trobareu a les nostres pàgines un reportatge d'interior, dedicat a una casa d'Andorra, entrevistes, reportatges de moda i complements, bellesa i estètica, salut i benestar, decoració, noves tecnologies, viatges i motor.

En Femení ja ha sortit al carrer, ho va fer ahir, amb una quarantena de pàgines però no descartem incrementar-ne el nombre així com el nombre de seccions si interessen les lectores i els lectors.

Pensem poder cobrir les necessitats d'un públic poc mimat pels mitjans locals i que en canvi, busca aquest tipus d'informació en altres mitjans forans, no sense una mica de frustració en no poder trobar-hi informació directa sobre l'entorn en què viu i es desenvolupa.

La redacció, la maquetació i la publicació de la revista serà assumida per l'equip de professionals de EL PERIÒDIC D'ANDORRA que també es faran càrrec de la seva divulgació publicitària.

La filosofia d'aquesta nova publicació és a més d'informar, entretenir i respondre a la curiositat que caracteritza la lectora i el lector més exigents.

Som conscients que hi havia un buit en aquest sector que volíem omplir, i encara que la filosofia de la revista està encaminada cap a la dona, no tenim cap dubte que el seu públic és molt més ampli, perquè el sector masculí també està obert a la moda, a la decoració, a les persones, com en cas de Koldo, que ha fet molt por Andorra o, com la cònsol Rosa Ferrer, que deixant de banda la seva condició femenina és una persona que, per càrrec, trajectòria i condició, interessa a tothom.

Iniciem així una nova etapa en temps difícils però amb l'optimisme de que una gran part de la població assumirà amb grat aquesta nova proposta escrita, i ho fem en un temps de risc perquè estem convençuts que hi ha espai per a un estil diferent de periodisme que mai fins ara s'havia intentat a Andorra.

La nova etapa, que demostra la capacitat d'Andorrana de Publicacions de mirar cap endavant, és un pas més en tota la nostra oferta informativa amb la qual volem satisfer els nostre lectors i continuar mirant amb optimisme i amb un futur que s'ha de veure amb un altra cara, tant pel que fa al país com a les persones que tenen la sort de poder continuar fomarm-t'hi part.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT