PUBLICITAT

'D6 a 26' : el primer àlbum-còmic andorrà

L?opinió del diari s?expressa només als editorials. ?Els articulistes exposen postures personals.

Precisament en èpoques de crisi és quan més falta fa aportar noves iniciatives, tenir imaginació creativa per crear nous productes, intentar omplir els buits més febles de la publicació cara als lectors i la constant renovació en la feina per seguir mantenint viva i fresca la nostra publicació. És per aquest motiu que avui presentem el primer àlbum de còmic que s'estrena a Andorra. Pretenem omplir el sector infantil i juvenil del país amb un producte propi i pensat per a ells, en el que tot es desenvolupi dins del marc propi en el que vivim.

Aquest esforç és possible per la iniciativa de Pyrénées aportant l'equip professional creatiu, no únicament per a la publicació d'aquest còmic, sinó per a la posterior producció d'un curt de dibuixos animats. EL PERIÒDIC D'ANDORRA edita i un equip de magnífics professionals: dibuixants, psicòlegs, analistes juvenils i professors d'universitat posen la resta. Aquest és el primer número que els infants i joves d'Andorra tenen a les mans. No cal dir que pensem millorar presentació i continguts. També establir una xarxa de comunicació en el que tot es pugui compartir amb tots. El facebook facilitarà l'intercanvi de lectors aportant cadascú allò que cregui oportú. Volem entrar a les escoles a través del Concurs de Nadal de dibuixos. Els premiats tindran, com un dels premis, l'oportunitat de ser models dels personatges que sortiran en el còmic. Tots els estudiants rebran xerrades de com fer un muntatge audiovisual, escriure narracions infantils o juvenils o ser ells també artistes capaços de fer els seus propis números il·lustrats. Es tracta d'una campanya en el que la missió no és altra que participar en el món de la comunicació, a través de les eines que proporciona el còmic o les altres tècniques de clar camp en els àmbits del jovent.

Com el seu nom indica d6 a 26 pretén abastar aquestes edats i donar, a la vegada, l'oportunitat de que també els pares puguin participar en una tasca de comunicació col·lectiva. Sortirà cada dilluns i el nostre desig és que els lectors joves puguin col·leccionar cada revista i que passi a formar part de l'entorn dels seus petits tresors personals. Cada setmana oferirem un pòster per decorar les habitacions i sempre una novetat que faci imprescindible que tots esperem la sortida del pròxim exemplar.

Iniciem avui l'aventura que només desitgem que sigui ben acollida per aquest sector de lectors que encara no contàvem de forma plena. Així aconseguim que la nostra publicació passi a ser de tota la família i a tots interessi. Una nova aportació, feta amb il·lusió, que esperem que tingui la resposta que desitgem.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT