PUBLICITAT

El Trofeu Andros com a focus d'atracció

L'opinió del diari s'expressa només als editorials. Els articulistes exposen postures personals.

El Trofeu Andros seguirà dos anys més a casa nostra. La notícia ens alegra perquè sempre hem estat defensors del projecte, fins i tot amb la seriosa promesa de cooperar activament en la seva difusió de manera molt especialitzada, malgrat que qui havia de decidir encara s'ho pensa. Ja se sap que les coses difícilment van ràpides a casa nostra, a no ser que ens donin un ultimàtum i haguem d'improvisar de forma accelerada la posta a punt dels projectes. Estem acostumats i som d'aquells que pensen que mai és tard si el desig arriba, malgrat que pugui arribar tard en moltes ocasions.

Andorra, per la seva pròpia personalitat, ha de saber estar molt present en aquelles manifestacions esportives en què la seva experiència està més que demostrada. El Trofeu Andros es un d'aquests exemples. Passats els moments de crisi que l'Automòbil Club d'Andorra (ACA) va patir en el seu moment, l'entitat es troba ara en una línia d'actuació de la qual esperem molts i abundants fruits.

La idea de motor –del cotxe a la motocicleta– està molt arrelada dins del país i fora. Només cal contemplar la gran quantitat de concentracions que es fan al llarg de l'any i en tots els sentits. El mercat del motor, malgrat la crisi, gaudeix de bona salut esportiva i el seu reconeixement traspassa fronteres.

Les manifestacions de tot tipus que organitzem no únicament serveixen per fer créixer la nostra presència internacional, sinó que són una prova, més que evident, d'atracció turística. Ara més que mai necessitem potenciar tots els nostres recursos, davant d'uns moments difícils en general. Només així sortirem del forat reforçats i no perjudicats. El Trofeu Andros és una mostra, però podríem afegir-n'hi moltes altres al palmarès.

Confiem que el contacte mantingut amb Max Mamers perduri i que es faci allò que demana, que, per altra part, no pot ser més raonable. Les coses ben fetes perduren, les dolentes desapareixen. Sapiguem aprofitar les primeres i oblidar les segones. L'ACA té un equip més que preparat per fer les coses ben fetes. No li demanem altra cosa. Tenim confiança en ells, i renoven la nostra proposta de cooperació.

Aquest és un primer pas. En tenim molts altres. A nivell exterior, la nostra presència sempre és viva; a nivell interior, hem de saber atraure la gent del motor cap a un país que no deixa de ser un dels seus paradisos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT