PUBLICITAT

Avui és dia de reflexió i demà ja toca anar a votar

Toca reflexionar. Avui els candidats poca cosa faran més que fer-se alguna foto i passar la jornada de reflexió acompanyat de família i amics esperant que el dia passi ràpidament i que diumenge hi hagi una gran participació. Com en totes les eleccions a tots els països es parla de festa de la democràcia i de la importància d’anar a votar.

Votar és important. Sobretot per canviar les coses. De res serveix queixar-se constantment sobre la classe política si després el ciutadà no manifesta la seva opinió i el seu malestar a les urnes. Així que com ja han dit molts candidats durant aquesta darrera setmana de campanya electoral: s’ha d’anar a votar!

Són unes eleccions diferents, tret de Canillo on només hi ha un candidat i no hi pot haver sorpresa. La resta de parròquies tenen una disputa interessant, sobretot per la gran quantitat de formacions polítiques que s’han arribat a ajuntar. I realment això és quelcom favorable per les parròquies, ja que en totes menys a Sant Julià poden escollir entre dos projectes.

Anar a votar serveix també per escollir projectes, per buscar solucions als problemes actuals, ja que no ens enganyem, el país està en un moment complicat en qüestions com l’habitatge, i el que necessita són polítics que moguin fitxa i tirin endavant pisos de lloguer assequible i no esperar que Govern ho faci tot. Perquè fer-ho tot ara és impossible quan s’ha arribat uns quants anys tard i aquestes construccions s’haurien d’haver fet fa temps si hi hagués hagut una bona previsió i una mirada al futur. Perquè era evident que acabaríem arribant al punt on estem, en el fet que hi ha persones que han de marxar del país en no poder pagar els elevats lloguers que hi ha i, sobretot, famílies de classe mitjana amb problemes econòmics per la qüestió de l’habitatge.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT