PUBLICITAT

La importància d’allò que és realment important

Sembla mentida que amb la problemàtica que hi ha ara al país amb la qüestió de l’habitatge, el que realment tregui temps al Govern de Xavier Espot sigui l’Acord d’associació amb la Unió Europea. I no ens enganyem, aquest és un acord que només els interessa a ells, perquè si s’escolta les converses al carrer, a cafeteries o qualsevol indret de les set parròquies, el que sentirem és parlar d’habitatge, del problema que hi ha per trobar pisos, dels preus de lloguer, i poca cosa més.

Però és clar, enmig d’una campanya electoral per unes eleccions comunals, Espot va decidir que era el millor moment per anunciar que s’havia arribat a un acord amb Europa. Quin acord? Vostès el saben? Algú ha tingut accés al document? O algú ha sentit declaracions d’algun membre de l’Executiu on diguin què és el que s’ha pactat amb la UE? La resposta a totes aquestes preguntes molt probablement sigui ‘no’, perquè el Govern ha decidit que era millor deixar anar el ‘bombazo’ dient que s’havia arribat a un acord i deixant les explicacions per més endavant, no fos cas que algú salti i això perjudiqui d’alguna manera les eleccions d’aquest diumenge 17 de desembre.

El que sembla és que no tot és com es diu, no tot serà tan bonic com s’està pintant i alguna sorpresa ens trobarem quan es faci públic el text. Europa no fa les coses perquè sí, i si ens volen amb ells és per alguna cosa. En aquesta vida poques coses són gratuïtes i si venen de la Unió Europea està clar que alguna cosa hi ha darrere.

Veurem després de les eleccions i després de festes si comencen a donar detalls sobre el famós acord de nom, però no de contingut. Al final, sabrem més coses per la UE o per San Marino que pel que ens diuen els nostres representants.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT