PUBLICITAT

Andorra creix en habitants, un fet que rebem amb alegria i il·lusió

El nombre d’habitants a Andorra creix i això sempre és motiu d’alegria i celebració. Tal com va publicar durant el dia d’ahir el Departament d’Estadística, el Principat ha rebut durant l’últim any 3.459 nous residents, els quals han fet pujar la xifra global a un total de 84.516 persones. El nostre país continua creixent any rere any, rebent a nous ciutadans desitjosos de, sigui en un breu o llarg període de temps, establir la seva vida al país i formar part d’aquest nombrós grapat de gent que ens l’estimen per tot el que ens aporta dia rere dia. 

Andorra la Vella, Encamp, Canillo, Escaldes-Engordany i la Massana han sigut les parròquies que més han gaudit d’aquest creixement social, mentre que, en l’altre costat de la balança, Ordino i Sant Julià de Lòria se situen a la cua. Pel que fa a les nacionalitats, un any més destaca l’increment d’habitants d’altres nacionalitats, amb un total de 2.871 persones i un augment del 29,3%. I és que de nou, Andorra demostra ser un destí preferent per les persones d’arran del món, així com un lloc en el qual fer realitat les oportunitats i els somnis amb els quals tants joves (i no tants joves) anhelen arribar a aconseguir. Tant a escala personal com també professional, si alguna cosa demostra el Principat dia rere dia és que és un país que sempre tindrà les portes obertes per a aquells que ho vulguin i ho desitgin, amb l’objectiu de continuar fent créixer aquest petit gran Estat que tantes oportunitats ha donat des del seu naixement.

Així doncs, rebem una vegada més amb esperança dades com aquestes, les quals ens demostren que Andorra continua sent un país preferit i prioritat per a molts ciutadans del món. Esperem que continuï sent així per molts anys més i mai s’arribi a apagar la llum que il·lumina les nostres fronteres. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT