PUBLICITAT

Apostar pels esdeveniments, un element clau pel turisme

Sempre és bo que se celebrin esdeveniments al país. És una manera de rebre turistes, més encara dels habituals i, sobretot, de donar a conèixer els negocis i la gastronomia del país.

En el cas d’aquest cap de setmana cal parlar de gastronomia, però també de compres. Dissabte i diumenge Ordino va acollir la Mostra Gastronòmica, un esdeveniment que ja porta unes quantes edicions i totes han estat un èxit. Ahir diumenge no hi havia cap taula buida al Centre de Congressos, fet que demostra que Andorra té una bona gastronomia, i que les ofertes que proposen els xefs del país són bones i convencen a moltes persones.

I Andorra també s’ha tornat a omplir un cap de setmana més de turistes que han vingut de compres i a gaudir de l’Andorra Shopping Festival, amb diverses propostes, música en directe i llocs per poder fer-se fotografies.

Ara s’acosten dates com el Black Friday i Nadal, que omplen els nostres carrers de gent dels estats veïns que ens visiten, però el fet de fer esdeveniments en mesos on l’afluència no és tan gran com la que tenim en els mesos de desembre i gener, ajuda a atreure a tots aquells que no estan convençuts sobre què fer un cap de setmana.

Sobre gastronomia és important anar fent esdeveniments, per convertir una mica Andorra en un país no només de neu sinó també gastronòmic, on gent dels països que ens rodegen tinguin ganes d’anar per dinar. De fet, amb l’Andorra Taste ja s’està aconseguint una mica. També caldrà veure els resultats que té tot això i si realment els restauradors ho valoren positivament.

La Mostra Gastronòmica d’Ordino sí que està clar que va ser un èxit total, on hi van participar bons restaurants i també molt bons productors del país i de fora.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT