PUBLICITAT

Amb les llistes presentades comença la carrera cap a les comunals

Al final el que semblava que podrien ser unes eleccions tranquil·les no ho seran gaire, sobretot tenint en compte que l’oposició ha tingut la  idea de posar-se d’acord per ajuntar-se i poder lluitar així contra Demòcrates.

Seguint les passes d’Ordino, que va ser la primera parròquia a anunciar una gran coalició dels partits de l’oposició per lluitar contra el laboratori P3 de Grifols, la resta de formacions han fet el mateix en altres parròquies com Andorra la Vella o Escaldes-Engordany. A la capital, una coalició que semblava difícil d’acabar fent-se s’ha aconseguit. I a Escaldes-Engordany, altres s’han unit per fer fora Rosa Gili.

Està clar que seran unes eleccions dignes de veure i de viure. La campanya que es viurà a Sant Julià serà de les bones, sent l’única parròquia on s’han presentat tres llistes. I la batalla per qui liderarà el Comú els pròxims quatre anys pinta a apassionant a la parròquia laurediana, però també a Ordino, on Enric Dolsa ha aconseguit formar una potent llista per guanyar i deixar que sigui la població ordinenca qui voti sobre la instal·lació dl laboratori P3 de Grifols. A més, la coalició se centra també en l’urbanisme per canviar el rumb que s’ha estat portant en els últims quatre anys i que ha portat Ordino a un creixement desordenat i massificat de la parròquia.

A Andorra la Vella el pacte va més enllà i, segons comentaven des d’En Clar, a les nacionals es va veure un efecte de diversificació de vot que va fer perdre les eleccions. Per aquest motiu han decidit unir forces per poder fer front a Demòcrates. A la parròquia d’Encamp hi ha hagut sorpresa en veure com Concòrdia, PS i Agrupament Encampadà no s’han posat d’acord i que l’únic dels tres que ha format llista és el PS.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT