PUBLICITAT

Una pèrdua inesperada en una setmana complicada

La setmana no podria anar pitjor. Una setmana on Andorra ha perdut dues persones molt estimades. Si encara era difícil recuperar-se del cop que va suposar la mort sobtada de Toni Martí, ahir les coses van empitjorar en conèixer la mort de l’exdirector de la Policia d’Andorra, Lluís Betriu Sebastià. 

Betriu era una persona molt estimada al país, durant els anys que va servir al cos policial del país va mostrar la seva força i el seu esperit patriòtic. Com a agent de policia era impecable, també com a director del cos i, sobretot com a persona. Un home proper, atent, amic dels seus amics, i una persona molt respectada en molts entorns.

Els anys en què va estar dins la Policia d’Andorra eren períodes complicats tant al Principat com als estats veïns.
En entrar al cos ja es va veure immers en el món ETA. De fet, les autoritats espanyoles li van demanar ajuda per trobar tres sospitosos. Es va convertir en un gran coneixedor de tot el relacionat amb el grup terrorista basc i la seva relació amb el Principat.

La seva ajuda i el seu bon fer van convertir-lo en una persona molt respectada pels seus companys de professió al país, però també dins els cossos d’ordre internacionals.

La seva pèrdua ha suposat un cop molt dur per a tots els seus éssers estimats i per a totes aquelles persones que el coneixien.
Tant de bo la seva carrera professional porti pel bon camí a tots aquells joves que acaben d’entrar al Cos de Policia o que tenen pensat fer-ho. Com ell va demostrar, és una feina de vocació, i aquesta es té o no es té.

Gràcies, Lluís per haver servit al país i sobretot per haver-ho fet de la manera que ho vas fer. Avui toca acomiadar-te, però tingues per segur que Andorra et trobarà a faltar. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT