PUBLICITAT

La carrera per a les comunals està a punt de començar

Ha estat una setmana complicada al país. La mort de Toni Martí ha suposat un cop fort per a moltes persones, i ha colpit també la classe política andorrana.

Ho ha fet en una setmana que ja de per si era complicada. I és que el compte enrere ha començat, i no només per a les eleccions sinó també per a la formació de llistes. El cronòmetre ja va arribant al zero i encara hi ha parròquies en les quals no se sap qui formarà part de les llistes i algunes formacions polítiques ni tan sols saben si podran arribar a presentar llista en alguna de les parròquies.

A l’espera del que passi aquests dos dies, la situació sembla complicada a parròquies com Andorra la Vella, on encara no hi ha gaire cosa acabada de definir, i a Escaldes-Engordany, on és possible que ens trobem amb alguna sorpresa d’última hora.

El que està clar és que hi ha certs pactes o acostaments que poc s’estan entenent i caldrà veure com acaba tot i quines en són les explicacions per entendre certs moviments. Mentre que a parròquies com Ordino està tot bastant tancat i és evident que la parròquia escollirà entre el sí o el no al laboratori P3 de Grifols; en altres, com Andorra la Vella, els moviments estan sent força estranys.

Divendres ja es faran públiques totes les llistes, i en un tancar i obrir d’ulls ens trobarem de nou immersos en una campanya electoral que, vista ara, sembla que serà prometedora, no només pels candidats, sinó també per les aliances que es poden acabar formant. Acostaments que han agafat per sorpresa també a membres dels mateixos partits, ja que tal com es va conèixer ahir, Michel Moliné i Laia Moliné han abandonat SDP pel nou rumb que ha agafat el partit i l’acostament a Demòcrates.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT