PUBLICITAT

Últim adeu a un referent en la política del nostre país

Antoni Martí i Petit ha deixat un gran llegat a aquestes valls. La seva forma de fer política ha calat dins la societat i també en els polítics del país.

El seu traspàs, que va agafar tothom per sorpresa, va evidenciar que, tot i les diferències polítiques o inclús personals que ha pogut tenir al llarg de la seva trajectòria, era un home apreciat per la societat, pel teixit empresarial i també per tota la classe política, indiferentment de la ideologia que pugui tenir cada persona. Al llarg de la seva trajectòria en el món de la política, Martí va coincidir amb una gran quantitat de persones que ahir van fer cua per acomiadar-lo en un tanatori que es va fer petit pel degoteig constant de gent que hi va haver durant la tarda.

Avui és l’últim adeu per a una persona que tots els andorrans recordaran per la seva manera de fer política, pel seu amor al «peís» i també per ser un mestre per a molts.

És evident que Andorra el trobarà a faltar, però és important aprofitar el llegat que deixa cada persona per aprendre, entre altres coses, a viure la vida i aprofitar tots i cadascun dels moments que aquesta ens dona.

Ser cap de Govern no és tasca fàcil, i mai pot ploure al gust de tothom, però inclús en les persones amb qui es poden tenir diferències es pot també arribar a consensos, fet que s’ha vist evidenciat aquests dos últims dies en l’adeu a Martí.

A totes les eleccions en què es va presentar va guanyar, cosa que pocs polítics són capaços d’arribar a aconseguir. De la mateixa manera que tampoc és tasca senzilla ser un dels fundadors de diversos partits polítics.
Pocs polítics tenen la capacitat, l’esperit i la vocació política que tenia Martí. Formarà sempre part de la història política del país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT