PUBLICITAT

Ha arribat el moment de mullar-se públicament

Bon moviment el que va fer ahir Concòrdia convocant un debat d’Estat sobre la crisi de l’habitatge. Ja tocava que algun partit de l’oposició fes un pas endavant i es mostrés contrari a les polítiques del Govern en aquesta qüestió.

Perquè Demòcrates tindrà la majoria, però no té tot el Consell i hi ha ciutadans que volen que la seva veu sigui escoltada; i així es va posar de manifest en la mobilització ciutadana del passat dimarts 31 d’octubre.

Ja n’hi ha prou de prendre el pèl a la població. Pels que no sentissin les declaracions d’abans-d’ahir del cap de Govern i la ministra Marsol que sàpiguen que segons ells ha estat tot un malentès i que són els andorrans i residents els que han interpretat malament la nova llei d’habitatge impulsada pel Govern.

Concòrdia el que demana és que sí, que està molt bé reunir totes les forces polítiques del país com va anunciar Espot que faria, però això es farà públicament en un debat al Consell General. Perquè en temes cabdals com l’habitatge, les veus polítiques del país ho han de ser en públic i que tothom es mulli.

Potser el que pretenia Govern era fer unes reunions privades per després excusar-se davant la ciutadania dient que el problema de l’habitatge no és només de Demòcrates, sinó que en les reunions hi participen també altres grups parlamentaris i, que, per tant, la responsabilitat és compartida.

L’únic responsable del problema de l’habitatge al país és Demòcrates que no ha fet res durant anys i ara de pressa i corrents pretenen solucionar un problema que ja ha explotat.

Perquè és evident que hi ha punts de la nova llei que són favorables als llogaters, només faltaria, però el que està clar és que és insuficient.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT