PUBLICITAT

Quan hi ha moltes paraules, però totes ben buides

Els ciutadans que es van manifestar dimarts a la tarda a Andorra la Vella no es devien quedar gaire tranquils ahir en escoltar les declaracions del cap de Govern, Xavier Espot, i la ministra Conxita Marsol. 

El discurs d’Espot va començar bé i semblava que en la reunió mantinguda amb els altres membres del Govern haurien pogut fer alguna cosa més que dir que comparteixen el neguit de la ciutadania i que mostren empatia. Que diferents es veuen les coses quan el problema no es pateix en primera persona...

Però les paraules d’Espot van continuar amb una frase que ja sona a la que va dir el passat estiu quan es va provocar un conflicte amb la Seu d’Urgell i és que s’han interpretat malament les seves paraules o no s’han sabut explicar suficientment bé. 

Si bé és cert que amb l’explicació d’ahir va quedar clar que els contractes de lloguer no es poden rescindir aquest any i que tots queden prorrogats entre un i quatre anys, el que sí que és cert és que no es calmen els ànims de totes les persones que no poden arribar a finals de mes, perquè es veuen ofegats amb el preu del lloguer que paguen.

La setmana vinent hi haurà reunió de grups parlamentaris en la qual el que s’espera és que entre tots es busquin solucions a solucionar una problemàtica que ja fa temps que preocupa els ciutadans del país.

Quan hi ha una desestabilització tan gran del mercat de lloguer, el que s’ha de fer és alguna cosa per parar-la i no fer una reunió extraordinària amb unes declaracions posteriors que han deixat a tothom indiferent i amb la mateixa sensació que es tenia abans de sentir-los parlar. Perquè paraules, moltes; però el problema és que són paraules buides.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT