PUBLICITAT

El que no preocupava i potser hauria de començar a fer-ho

El que no preocupava al Govern fa uns dies potser ara ho comença a fer. I és que en la manifestació per un habitatge digne d’ahir dimarts hi van participar més d’un miler de persones que clamaven per exigir un habitatge accessible per a tothom.

Entre els càntics de les persones que es van mobilitzar ahir a la tarda hi havia «Espot dimissió» o «Marsol al carrer». Ara el que s’espera és una resposta per part de les institucions del país, perquè el que està clar és que la manifestació d’ahir va ser multitudinària i queda en evidència que Andorra necessita un canvi i el necessita ja.

Amb la poca tradició de manifestacions que hi ha al país, ha estat un èxit per part dels qui la convocaven, haver aconseguit reunir tanta gent, sobretot tenint en compte que era el vespre abans d’un festiu. L’habitatge és un problema i fa temps que ho és per molt que alguns es neguin a veure-ho o facin creure que la situació no és tan greu. Enviar la ciutadania a viure a la Seu si no pot pagar un lloguer al país és greu, com també ho és mostrar-se indiferent davant una protesta com la que hi havia convocada, assegurant que no preocupa «excessivament» el Govern. Ara cal que Conxita Marsol vegi que potser la solució al problema no es trobarà fent manifestacions, però el que sí que s’aconseguirà és fer entendre que Andorra ha de ser un país per a tothom i no només per a un grup de rics. Perquè el país necessita mà d’obra, gent que treballi en el sector dels serveis, professors, sanitaris... no només multimilionaris que inverteixen.

Les solucions són urgents perquè els preus dels pisos són inassumibles i l’especulació s’està carregant el país. Ara toca escoltar la veu del poble que ja s’ha cansat de callar i demana que el Govern actuï i  que ho faci aviat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT