PUBLICITAT

La descongelació dels lloguers arriba en el pitjor moment

Avui ha arribat el torn dels grups de l’oposició, que veuen amb mals ulls la nova llei de l’habitatge del Govern impulsada per la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol. 

La nova llei contempla la descongelació dels lloguers, fet que no té gaire sentit en un moment com aquest, amb els problemes d’habitatge que viu el país. Però al Govern els problemes dels ciutadans no li interessen i s’excusen amb què estan construint pisos de lloguer assequible, sense mencionar que s’està fent ara i que els resultats tardaran a ser visibles. 

Però que les famílies no puguin permetre’s viure al país no és problema del Govern, de fet per a ells tots els que no es puguin permetre un pis poden anar a viure a l’estat veí.

És evident que no es pot donar la culpa d’absolutament tot al Govern, però el que sí se’ls pot recriminar és que hagin presentat aquesta llei sense pensar en els ciutadans i ciutadanes d’Andorra. Al país falta mà d’obra i l’únic que fa l’Executiu és implementar mesures que perjudiquen els treballadors. Com pretenen que els treballadors vulguin venir al Principat si és pràcticament impossible trobar un pis a un preu raonable? De debò no estan veient que això és impossible? 

I els habitatges de lloguer assequible seran insuficients. Potser el que cal és regular bé les coses perquè no es permetin bogeries com les que s’estan veient al país, on és impossible pagar el preu real del pis perquè els propietaris estan aprofitant per inflar-los sense parar.
El que és interessant és veure com acaba tot i quins són els requisits que es demanaran a les persones que sol·licitin poder viure en aquests pisos.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT