PUBLICITAT

Dues opinions diferents respecte a l’estadi, i les dues amb raó

Si el fulletó de l’estadi de l’FC Andorra semblava que estava a res de posar el seu punt final després de les negociacions avançades per adquirir el terreny de Borda Mateu, tot ha fet un gir de 180 graus després que el màxim accionista del club, Gerard Piqué, publiqués una piulada donant les gràcies al Govern, òbviament de forma irònica, per fer-los fora del país. I en gran part, se’l pot arribar a entendre, però en aquest cas, les dues parts implicades tenen raó.

Per una banda, la part de l’entitat esportiva, que sembla que se li ha vingut el temps a sobre i ara va amb pressa per solucionar l’afer del camp per a la temporada vinent quan saben des de l’any passat que sense planificació aquest problema acabaria arribant. Està clar que han destinat una part important en adequar l’Estadi Nacional, però tampoc és motiu de pes suficient per dir que els ‘estan fent fora’. En aquest sentit, entra l’altra part, la del Govern. És evident que hi havia un conveni signat que finalitza l’estiu vinent. Per tant, no hi ha excusa que valgui envers aquest quan ja estava firmat per les dues parts, sumant-hi el rugbi. 

Amb tot, preval l’acord esmentat al qual van arribar ja. Tot i això, val a dir que fer-ho d’aquesta manera i tancant la porta de bot a bot la cara de l’FC Andorra tampoc era ni la manera ni la millor solució. El fet de no permetre renovar el conveni o deixar el camp com a solució temporal fins que el club no construeixi el seu no s’ha contemplat.

Per la seva part, l’entrenador de l’entitat futbolística, ara per ara del Principat, aposta per la unió de forces per trobar una fórmula que resolgui de manera favorable l’afer per totes les parts, i esmenta tenir clar que vol continuar aquí. El que està clar és que l’FC Andorra no té estadi pel curs vinent, i ara per ara no hi ha remei sobre la taula, veient com club i Executiu arrosseguen cap a casa sense trobar consens comú, per molt que hagin dit que sí.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT