PUBLICITAT

Destaca més el que no es va parlar que no pas el que sí

Elque no es pot fer i menys al segle XXI és intentar esquivar una votació democràtica en una sessió de comú. El que va passar ahir al migdia a Ordino és vergonyós i un escàndol. Sense venir al cas es va decidir treure de l’ordre del dia el punt que havia de ser més destacat, que és el geriàtric que es vol construir a la parròquia.

I es va treure de la sessió de comú després d’una reunió d’urgència amb Govern quan, en aquest cas, Govern no pinta res en aquest tema, ja que els terrenys no són pas de l’Executiu, i, com ja va dir ahir el conseller Dolsa, el cap de Govern no pinta res en aquesta decisió.

I de cop i volta resulta que la votació s’ha d’ajornar i que es farà la setmana vinent, just quan comença el mes d’agost i molta gent marxa de vacances, entre ells alguns consellers contraris a la construcció del geriàtric al punt on es vol construir. D’aquesta manera, aconsegueixen menys vots en contra i ho poden aprovar. El que s’espera, i només faltaria que no fos així és que es pugui votar o bé de manera telemàtica o bé delegant el vot; tot i que la manera de fer ja ha quedat clara i s’ha vist les males intencions de Mortés i Govern en aquest aspecte.

Quan en una democràcia intentes paralitzar o ajornar una votació per por que el resultat no sigui el que esperes és molt significatiu i demostra la classe de política que hi ha.

Està clar que no hi ha més cec que el que no vol veure, i ahir l’única cosa que es va veure al Comú d’Ordino va ser un cúmul d’accions vergonyoses que fan que cada vegada es deixi de creure més en la política, perquè reiterant el que ja s’ha dit, ajornar una votació per temor al resultat que pugui sortir és vergonyós.

Tant de bo la setmana vinent s’emportin la sorpresa que s’haurien endut ahir.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT