PUBLICITAT

Els intents de submissió química són alarmants

Tant de bo les sospites de tres noies que creuen que van ser drogades quedin només en això, en sospites i realment ningú intentés drogar-les.
És realment indignant que algú decideixi drogar una persona amb el fi que sigui. A vegades ho fan per diversió, però altres és per robar o inclús per agredir sexualment les víctimes. I això, evidentment és intolerable.

El fet que hi hagi punts liles ajuda a les víctimes a poder explicar el problema amb rapidesa i posar-ho en mans de les autoritats el més aviat possible. I que hi siguin també dona un punt de tranquil·litat a les noies.

Per què algú decideix fer aquestes coses? No té cap tipus de sentit i, a més, és alarmant. No és una cosa nova sinó que ha passat sempre, però el que abans es feia només per a cometre robatoris, ara es fa per cometre delictes contra la llibertat sexual. 

Els punts liles són una bona solució per a les persones que es troben en aquest tipus de situacions, però no haurien d’existir si la gent es comportés de manera normal i no es cometessin els delictes que es cometen en festes, discoteques o festes majors. El punt lila hauria de ser quelcom que ni s’hagués de debatre si posar-lo o no, sinó que anés intrínsec en una festa. Igual que les discoteques tenen o haurien de tenir els seus protocols, en unes festes que són a l’aire lliure està bé que hi pugui haver un punt d’atenció per a les víctimes d’agressions.

I als que cometen aquest tipus de delictes no només trobar-los sinó que paguin pel que fan. Però trobar algú posant alguna cosa a una beguda durant una festa major no és tan senzill com en una discoteca on hi ha càmeres de seguretat que és molt probable que hagin gravat aquell moment.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT