PUBLICITAT

Els becaris aporten molts més beneficis dels que s’imaginen

La contractació de becaris durant l’època estival va més enllà d’oferir un sou sobretot a la gent jove perquè principalment substitueixin a aquelles persones que fan vacances, si no que tenen més d’un parell de beneficis més enllà d’això.

Un d’ells és, tal com s’ha esmentat, que se sol tractar de joves estudiants o acabats de graduar. Així, aquesta joventut pot aportar perspectives fresques i oferir noves idees als projectes que s’estiguin duent a terme. A més, se solen caracteritzar per la seva creativitat i innovació.

En relació amb l’anterior aspecte, augmenta la productivitat. En aquest sentit, donar suport durant l’estiu permet als becaris completar iniciatives que d’una altra manera podrien quedar en un segon pla, conduint a una major productivitat de l’empresa. 

Per una altra part, la contractació d’aquests joves permet a les corporacions l’oportunitat de formar i desenvolupar futurs talents. A la vegada, també permet conèixer futures promeses que les empreses poden acabar contractant un cop finalitzin els estudis. En afegit, contractar-los permet avaluar les seves habilitats i capacitats.

Els becaris generalment reben una compensació econòmica inferior que els empleats a temps complet. Per això, també ajuden a reduir els costos del personal a curt termini.

En darrer lloc, cal destacar que els becaris provenen de diferents rerefons acadèmics, per la qual cosa s’arriba a enriquir la diversitat del lloc de treball i a la vegada, perquè no, fomentar un ambient multicultural.

Amb tot, la seva contractació es pot considerar una estratègia valuosa per a les empreses, no només amb un impuls pel que fa als recursos humans, sinó també amb el desenvolupament de futurs empleats de la pròxima generació de professionals, a més de fomentar la responsabilitat social corporativa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT