PUBLICITAT

La victòria més que merescuda de Cardelús

Dolça victòria és la que ha aconseguit aquest cap de setmana Xavi Cardelús a Moto2, fent sonar l’himne d’Andorra al més alt del podi.

Dissabte les coses ja sonaven bé per al pilot andorrà i es va acabar demostrant diumenge quan va creuar la meta en primera posició. Després d’unes carreres on semblava que costava, ahir l’andorrà va aconseguir l’esperat triomf que el situa a tocar de la primera posició. 

És ben bé que qui treballa de valent i és perseverant acaba obtenint  els resultats esperats. Allò que diuen de qui alguna cosa sembra recull. I Cardelús no només ha assolit la seva primera victòria a Moto2 sinó que ha fet història aconseguint que l’himne d’Andorra soni a la competició europea al Circuit de Montmeló, fita que va aconseguir també el seu pare. Aconseguir el resultat d’aquest cap de setmana és un resultat desitjat per molts pilots, sobretot en una competició que no és gens fàcil i que requereix molt esforç.

Ell mateix en acabar es mostrava satisfet del resultat obtingut i de la carrera disputada. 

Tant de bo aquesta només hagi estat la primera de totes les victòries que anirà assolint l’andorrà al llarg de la seva carrera al món del motor i tant de bo també faci que molts nens que es plantegen ser pilots tirin endavant amb aquest somni per a no perdre mai el relleu en aquest esport i aconseguir que l’himne andorrà soni no només a Montmeló sinó a molts altres circuits d’Europa i arreu del món.

S’ha de donar suport als esportistes del país, celebrar les seves victòries com si fossin nostres i, sobretot felicitar-los. Vist des de fora sembla fàcil, però tot triomf requereix un esforç, i quan es parla d’elit, les hores que es dedica a entrenar no són poques. Així que enhorabona a Xavi Cardelús i esperem molts més èxits!
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT