PUBLICITAT

Si Jaume Nogués ho demana, s’haurà de confiar i ser optimista

Després de veure com gairebé la meitat de l’equip de l’FC Andorra de la temporada passada anava fent les maletes cap a noves destinacions, el director esportiu del club va donar ahir bones notícies per als aficionats tricolor. Així, Jaume Nogués, durant la presentació de Julen Lobete, va afirmar estar convençut d’acabar tenint un millor conjunt que el de la 2022/23. Així que se l’haurà de creure. En aquest sentit, Nogués va demanar confiança i va voler donar aquest missatge d’optimisme, i veient els resultats que va treure l’equip el curs passat, doncs, caldrà ser optimista. 

Ara per ara només han arribat tres jugadors, enfront dels més de 10 que ha perdut, però encara queda mercat, si tot just acaba de començar. És més, resten per arribar, en paraules del director esportiu, entre vuit i 10 jugadors més, i podem esperar de tot.

Nogués és un d’aquells directius que sorprèn, i només cal recordar quan la temporada passada, en la darrera setmana de fixatges en va portar cinc cap al Principat. Enguany no vol esgotar tant, potser fa bé i tot, però facetes com les del mig del camp o la davantera s’han de millorar sí o sí. Així que sí, si demana confiança, se li ha de donar. Inclús amb fe cega. Sobretot després de portar un equip amb jugadors bastant desconeguts, per no dir molt, a finalitzar setè en el seu primer curs al futbol professional, a ascendir de categories com ho ha fet l’FC Andorra i amb el projecte que l’entitat té entre mans. 

Resta encara més d’un mes per donar el tret de sortida a la nova Segona Divisió, LaLiga Hypermotion, així que molts reforços pot portar encara Nogués, que sap bé que treballar a poc a poc, amb un objectiu i sense precipitar-se dona millors resultats que fent les coses ràpid. I de la mateixa manera que es va fer la temporada passada, s’ha de confiar amb els novells que arribin. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT